jueves, 26 de junio de 2008

Victima o Bochi?

Yo no soc sociolec, pero…

Despres d'allo que ha ocorregut en estes semanes, m'atrevixc i vull donar la meua opinio del que ocorregue. A vegades me pregunte, si la gent es panoli o se'l fa?, si de veritat creem en el que fem o es mera ambicio?

Que roina es l'avaricia, que roina es l'ambicio! Qui sera el responsable de tot este teatret que a fet correr rius de tinta en la prensa Valenciana? Per fi una simple Fallereta plena d'ambicio aura sigut la responsable de la caiguda del Totpoderos? O sera ell responsable de la definitiva caiguda de la Nacio Valenciana?

Com estaran els catalanistes, mija vida lluitant per destruir esta figura i arriba una gran discussip de partit i este personage cau pel seu propi peu, per que clar, desmentir immediatament que no eren parella ni gens paregut si ho van fer, pero desmentir que va ser una discussio molt forta els esta costant, fins al dia de hui, estem pendents de com acabara eixa acalorada discussio, perque un acalorada discussio de partit si va ser, pero tot este temps que han estat junts, si, com a parella, només han sigut parella de Partit, Deu nos lliure que la prensa no servici tots els Books que tinguen de la Parelleta Feliç, este com el Zaplana, a per les Falleres.

Quan un lider es defectuos, es molt facil acabar en ell i el Totpoderos ho era, dic era, perque si abans no tenia credibilitat, ara que tindra?, em pregunte si inclus quedaren tots eixos palmers, que anaven de salo en salo, aplaudint tots el seu nacionalisme, si, no m'equivoque, nacionalisme espanyol, Que voleu que promulgue l'extrema dreta? Valencianisme?

El que em pareix indignant, és que tots els anys tingam mes victimes de Violencia de Genere i que la Policia, no arribe fins que la victima esta ya descansant en Pau i en esta situacio tingam Policia motorisada, coche policials i el mes important una reportera en la seua camara de fotos, passejant justament per aquells llocs.
Suponc que la Victima si aixina ho fora, tindra molt que contar i en estos moments esta en la seua caseta o qui sap on en la boca calladeta i el presunt agressor, per que fins que no es demostre el contrari, es presunt, haura d'eixir a la palestra a tranquilisar les seues ties Maries i als seus seguidors mes acerrims, que passe el que passe, Sentandreu forever!

Pero que s'amaga realment d'este personaget?Realment tenia data de caducitat i com els yogurts, li van deixar un parell de dies mes?, pero este ya no se n'anava, l'ambició li podia, arribava el Congres del PP i estos no aguantarien una “Perolada” mes del susdit individu o si?, per que si nos posem a pensar, este era el "mamporrero" del PP, per tant tots els seus vots eren per al PP i el PSOE No es repartia ací tros en el pastiç?

Ni el se, ni ho sabrem, pero el que esta clar es que ells estaven en el fregat ficats, pero… qui es la Victima i qui el Bochi?.. NOSATRES!! ELS VALENCIANS, les uniques victimes una vegada mes.

No hay comentarios: