miércoles, 16 de enero de 2008

Obriu el ulls!!!

Obriu els ulls!! ( 16-01-2008 )

Yo no soc Socioleg, pero…

Despres dels acontenyiments de l'inici d'este nou any i de l'inici de la precampanya electoral de les Eleccions del 9 de març del 2008, en la que una vegada mes Unio Valenciana, nos deixa penjats i supose que li passa el testimoni una vegada mes al Partit Popular, com ya va fer en les passades Eleccions Generals, els Valencians no podem permetre que la nostra image continue sent danyada, distorsionada… per qui no es el verdader portador, defensor de les Senyes d'identitat i interessos de la Patria Valenciana.

Estic mes que segur, que si ferem una enquesta preguntant si Juan Garcia Sentandreu, es el verdader referent del Regne de Valencia, el 99,9% dels enquestats dirien que no, i pose la meua ma en el foc.

Els Valencians, no podem admetre que Ell siga el referent d'este Poble. Juan o Don Juan com tambe es conegut, inclus no a oblidat que milita en el Feichisme i continua fent una politica feichista i imperialista, ¿Com una persona aixina pot representar el dret de les Autonomies, si Ell mateix encara reconeix, que no ho ha oblidat i diu que aquells temps si que van ser bons? Com una persona que en el Partit del qual es president, la Democracia passa a ser DEDOcracia, com este personage va a poder representar la Llibertat d'un Poble?

El seu unic interes poder arribar a ser Diputat a Madrit, com ho va fer el seu gran amic Eduardo Zaplana, pero una vegada mes pose les mans en el foc, que no sera Ell, el que encapçale la llista de les Generals, si no, temps al temps, Ell no pot tornar-se a cremar, si el seu preu politic ya esta per terra, per a tornar a fracassar en unes Eleccions, si ara no li donen res imaginar-vos despres.

Pero no tot son disgusts en l'inici del 2008, l'atra nit navegant per Internet, em vaig trobar que per fi la uep de la Plataforma Jovenil Valencianista, ya estava de nou en funcionament, de sobte me va vindre en ment el paragraf en el que acabava el meu anterior articul:

“Nomes em queda demanar-li forces, i demanar-li que mantinga viva la flama i l'amor al nostre volgut Regne de Valencia, per que si el tu has sigut el Angel Protector del Regne, ara, SI es el moment que persones en conviccio i amor verdader a esta terra, agarren el testimoni i nos facen lliures i orgullosos de SER VALENCIANS.”

Des d'aci vos faig un crida, perque vosatres si que sou el referent de les Joventuts Valencianistes i vosatres sou els que podeu posar els punts i a part d'esta historia i arribar a posar el punt final d'estes batalles, que nos donaran la Victoria Final.

Aixina que alceu les vostres Senyeres i feu arribar a tots els punts del Regne, el vostre mensage d'Amor i Respecte a esta Patria. Alceu-vos com feu el Palleter, lluiteu com van lluitar els Maulets, perque vosatres si sou eixe 99,9% de confiança que Juan Garcia Sentandreu i el seu Feichisme no tenen. ¡¡¡Alceu-vos i lluiteu!!!

¡¡¡El nostre Regne vos necessita!!!

No hay comentarios: